Objave za medije

Liječenje u Naftalanu na teret proračuna Zagrebačke županije

12.06.2017

Obavjest:
Obavještavamo Hrvatske branitelje iz domovinskog rata s područja Zagrebačke županije da više ne primamo Zahtjeve za bolničko liječenje na teret proračuna Zagrebačke županije za 2017. godinu.

Povjerenstvo je na temelju pregleda svih pristiglih zahtjeva sa medicinskom dokumentacijom odobrilo bolničko liječenje prema kriteriju težine oboljenja i broju mogućih rehabilitacija s obzirom na zaključeni ugovor o provođenju Programa bolničkog liječenja medicinskom rehabilitacijom hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata s područja Zagrebačke županije za 2017. godinu.

 

Liječenje u Naftalanu na teret proračuna Zagrebačke županije

Zagrebačka županija financira bolničko liječenje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, dobrovoljnih vatrogasaca i osoba oboljelih od psorijaze u Naftalanu, specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju, Omladinska 23 a, Ivanić-Grad.

Pravo na liječenje imaju stanovnici Zagrebačke županije, pod slijedećim uvjetima:

 • da je njihovo prebivalište na području Zagrebačke županije,
 • da posjeduju odgovarajuću medicinsku dokumentaciju (mišljenje i nalaz doktora specijalista o potrebi bolničkog liječenja).

Usluga obuhvaća medicinsku rehabilitaciju hrvatskih branitelja i dobrovoljnih vatrogasaca u trajanju 10 dana, te liječenje psorijaze u trajanju 14 dana.

Na godišnjoj razini, za 2016. godinu, Zagrebačka županija osigurava liječenje za 90 hrvatskih branitelja, za 30 dobrovoljnih vatrogasaca te za 30 osoba oboljelih od Zahtjev za liječenje podnosi se Specijalnoj bolnici Naftalan

Zahtjevi se zaprimaju do iskorištenja sredstava u Proračunu Zagrebačke županije.

 

Zahtjev za liječenje u naftalanu. (pdf)

Zaključak o osiguranju sredstava za bolničko liječenje medicinskom rehabilitacijom dobrovoljnih vatrogasaca s područja Zagrebačke županije u 2016. godini (pdf)
Zaključak o osiguranju sredstava za bolničko liječenje osoba oboljelih od psorijaze s područja Zagrebačke županije u 2016. godini (pdf)
Zaključak o osiguranju sredstava za bolničko liječenje medicinskom rehabilitacijom hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata s područja Zagrebačke županije u 2016. godini (pdf)

Informacije

NaftalanSpecijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju. Omladinska 23a, Ivanić-Grad.

Informacije i rezervacije - recepcija.

Tel: 00385 1 2834 555

Fax: 00385 1 2881 478

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 • Psorijaza i atopijski dermatitis
  PSORIJAZA I ATOPIJSKI DERMATITIS 14-DNEVNI PROGRAM LIJEČENJA Medicinski program • pregled dermatov...
 • Artritis
  PSORIJATIČKI I REUMATOIDNI ARTRITIS 14-DNEVNI PROGRAM LIJEČENJA Medicinski program • prvi pr...
 • Osteoporoza
  OSTEOPOROZA 14-DNEVNI PROGRAM LIJEČENJA Medicinski program • prvi pregled liječnika specijalist...