Objave za medije

130 RADNIKA INE BORAVIT ĆE NA DESETODNEVNOJ REHABILITACIJI u NAFTALANU

Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Naftalan je na raspisanom natječaju Ine procijenjena kao najbolja za provođenje aktivnog programiranog medicinskog odmora. Temeljem ugovora 130 radnika Ine boravit će na desetodnevnoj rehabilitaciji u Naftalanu u Ivanić-Gradu. Djelatnici Ine boravit će u specijalnoj bolnici u više grupnih termina, a usluga će biti izvršena do kraja 2014. godine.

Uz terapije radnici će imati organiziran i sportsko-rekreativni program pod stručnim vodstvom terapeuta. Suvremenim pristupom medicinskom turizmu, Naftalan nastoji svoju stručnu ponudu nadograditi i lokalnom kulturnom, gastronomskom i zabavnom ponudom u svrhu razvoja čitave turističke destinacije. Tako da će se radnicima Ine koji će boraviti u Specijalnoj bolnici osim rekreativnog i medicinskog sadržaja omogućiti i prigodni zabavni program, kao i upoznavanje s kulturnom baštinom Posavine i Moslavine.

“U Naftalanu posljednjih godina sve više i uspješnije, kvalitetom kadra i usluga, uspijevamo izaći iz okvira ugovora s HZZO-om i nametnuti se na privatnom tržištu. Ove godine smo ugostili više od 150 pacijenata samo iz Rusije, a za naše Naftalan kremu i ulje ugovorili smo samo za tržišta Skandinavije minimalne vrijednosti godišnjeg izvoza od 1,2 milijuna kuna. Sklapanje ovog ugovora još je jedan dokaz da su i najveće i najzahtjevnije domaće kompanije prepoznale kvalitetu ponude Naftalana i odlučila se odabrati nas kao partnera. Odluka Ine o povjeravanju rehabilitacije svojih djelatnika Naftalanu dokaz su kvalitete naših sadržaja i kadrova.“ rekao je ravnatelj specijalne bolnice Naftalan Goran Maričić nakon sklapanja ugovora s Inom.

U skorije vrijeme očekuje se i proširenje kapaciteta bolnice kroz izgradnju novog objekta čime bi se kapacitet povećao za novih 120 kreveta na ukupno 250. Nakon izgradnje novog dijela, bolnica bi se još više otvorila novim pacijentima zbog povećanja mogućeg prihvata.

Informacije

NaftalanSpecijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju. Omladinska 23a, Ivanić-Grad.

Informacije i rezervacije - recepcija.

Tel: 00385 1 2834 555

Fax: 00385 1 2881 478

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

  • Psorijaza i atopijski dermatitis
    PSORIJAZA I ATOPIJSKI DERMATITIS 14-DNEVNI PROGRAM LIJEČENJA Medicinski program • pregled dermatov...
  • Artritis
    PSORIJATIČKI I REUMATOIDNI ARTRITIS 14-DNEVNI PROGRAM LIJEČENJA Medicinski program • prvi pr...
  • Osteoporoza
    OSTEOPOROZA 14-DNEVNI PROGRAM LIJEČENJA Medicinski program • prvi pregled liječnika specijalist...