Fitness

Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Naftalan za zdravlje svojih pacijenata brine od 1989. godine. Otvaranjem kompleksa Naftalan 2, krajem 2020. godine, u ponudu smo uvrstili niz novih sadržaja namijenjenih, ne samo liječenju bolesti, već ponajprije očuvanju zdravlja.

U novom kompleksu nudimo sljedeće rekreacijske usluga:

TERETANA

Kako bi svojim korisnicima omogućili vrhunsku uslugu prateći svjetske trendove, teretana SB Naftalan opremljena je najsuvremenijim spravama.

Ovisno o Vašem zdravstvenom statusu i inicijalnom stanju, možete trenirati pomoću kardio opreme, trenažera, slobodnih utega, te drugih sportskih rekvizita. Moderna tehnologija prati kardio opremu, omogućuje korisnicima lakše i zanimljivije vježbanje, uz povratne informacije o zdravstvenom statusu poput frekvencije srca kroz korištenje pametnih satova i mobilnih uređaja. Trenažeri i slobodni utezi jednostavni su i primjenjivi za svakog pojedincima, a omogućuju kvalitetan proces u izgradnji tijela.

GRUPNI TRENINZI

Nudimo cijeli niz programa namijenjen svim profilima korisnika, od ranojutarnjih programa umjerenog intenziteta kojima je cilj, kroz vježbe disanja, fleksibilnosti, stabilnosti i kardio vježbe, osigurati korisnicima bolju koncentraciju tijekom dana, veću produktivnost, manje stresa i bolje mentalno stanje tijela, te pozitivno djelovati na opće stanje organizma, zatim treninga umjerenog intenziteta namijenjenog svim korisnicima, s ciljem razvoja motoričkih sposobnosti uz istodobno smanjenje udjela masnog tkiva i povećanje mišićne mase, što omogućuje korisnicima bolju aktivaciju tijela u svakodnevnim životnim aktivnostima, a istodobno i reduciranje razine stresa i smanjenje rizika za razvoj kroničnih nezaraznih bolesti, pa sve do treninga visokog intenziteta koji se provode s ciljem smanjenja tjelesne mase i udjela masnog tkiva, povećanja eksplozivnosti, bolje kondicije i smanjenja stresa. Također nudimo grupne treninge uz stručno vodstvo kineziologa u teretani, te specifične treninge za osobe ženskog spola, poput pilatesa i treninga za oblikovanje tijela.

S obzirom da je primarni cilj našeg fitness centra očuvanje zdravlja, osmislili smo i program sportske igraonice, usmjeren na motorički, kognitivni i emocionalni razvoj djeteta. Kroz igru dijete razvija motoričke i funkcionalne sposobnosti, stvara naviku svakodnevnog vježbanja te usvaja osnovna znanja o različitim sportovima. Ovaj program namijenjen je djeci do 4-7 godina starosti, a za nešto stariju djecu, do 15 godina starosti provodimo grupni trening s ciljem očuvanja zdravlja i posture, koji se provodi kombinacijom vježbanja u dvorani i bazenu.

Osobama starije životne dobi, s kroničnim bolovima u kralježnici, namijenili smo grupni trening koji se provodi pod vodstvom iskusnog kineziologa s ciljem smanjenja boli, poboljšanje fleksibilnosti, cirkulacije i raspoloženja, te u konačnici očuvanja funkcionalnog statusa.

INDIVIDUALNI TRENINZI

U Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Naftalan, vježbanje je moguće organizirati pod stručnim vodstvom naših kineziologa. Nudimo individualne treninge kojima će korisnici ostvariti svoj cilj, bilo da je riječ o kondicijskoj pripremi profesionalnih sportaša, sportskoj rehabilitaciji uz nadzor liječnika, ili rekreativcima kojima je potrebna pomoć u svladavanju pravilne tehnike izvođenja pojedinih vježbi ili individualizirani pristup u borbi s prekomjernom tjelesnom težinom.

KONTAKT BROJ: 01/2834-533

  Rekreacija