Slavni kuhar Tomislav Špiček: Naftalan mi je pomogao!

Vrhunski kuhar i omiljeni član žirija kulinarske emisije 3,2,1 - kuhaj! Tomislav Špiček rješenje za svoje probleme s psorijazom pronašao u Naftalanu o čijim uslugama ima samo riječi pohvale. Razlog tome je, otkrio nam je, učinkovitost naftalanske terapije, ali i ljubazno osoblje.

U Ivanić-Grad dolazim već tri tjedna. Primam terapiju za psorijazu. O Naftalanu mogu reći samo riječi pohvale: od tretmana preko organizacije do osoblja. U 15 dana, terapije koje sam primio pomažu jer je vidljiv pomak na bolje,“ kazao je Špiček.

Upravo zato što se uvjerio na vlastitoj koži da naftalanska terapija pomaže u liječenju psorijaze omiljeni hrvatski kuhar toplo preporuča posjet Naftalanu i Ivanić Gradu.

Tijekom svojeg posjeta bolnici oduševljenje posebnošću Naftalana izrazila je i norveška veleposlanica Astrid Versto. Naime, više od 100.000 Norvežana boluje od psorijaze, kronične kožne bolesti koja oboljelima značajno pogoršava kvalitetu života, a češće pogađa stanovnike sjeverne Europe i Skandinavije.

Već dugi niz godina u Naftalanu se liječe pacijenti iz Danske i Farskih otoka.

U proljeće 2018. u Naftalanu je održan Prvi hrvatski kongres psorijatičara, koji je uz domaće liječnike i udruge pacijenata okupio i strane goste iz pet europskih država: Italije, Španjolske, Srbije, Češke i Slovačke. Mnogi članovi udruga oboljelih od psorijaze iskazali su interes za naftalanoterapiju, jer pomaže kako kod psorijaze tako i kod njezina popratnog oblika psorijatičnog artritisa.

Od naftalanoterapije do wellnessa i pomlađivanja

U Specijalnu bolnicu Naftalan mnogi dolaze i zbog naftalanskih wellness programa koji pridonose uljepšavanju kože i podizanju životne energije.

Visokostručno osoblje posjetiteljima nudi i inovativne kozmetološke programe liječenja problematične kože i pomlađivanja.

  Novosti