Lijecenje fizikalna terapija

Fizikalna terapija

Moderno koncipirana fizikalna terapija koja uključuje: elektroterapiju, kineziterapiju, masažu, hidroterapiju s podvodnom masažom i bazenom s protočnom termomineralnom vodom te naftalanoterapiju s elektronski vođenim procesom regeneracije i sterilizacije naftalana koje se provodi zbog bolje efikasnosti terapije te visokih sanitarnih standarda.

Fizikalnu terapiju provodi 27 fizioterapeuta prema programu koji je propisao liječnik-specijalist. O kvaliteti fizikalnih terapija brinu glavni fizioterapeut i liječnik specijalist te šef odjela fizikalne terapije.

Bolnica je udovoljava visokim standardima za specijalne bolnice u Hrvatskoj, što je verificirano Odobrenjem Ministarstva zdravstva za rad u djelatnosti medicinske rehabilitacije. Uz standardnu opremu za provođenje fizikalne medicine koristimo i blagodati moderne medicinske tehnologije. Dvorane su opremljene spravama i pomagalima za vježbanje, kadama za podvodnu masažu, prostorom za naftalanoterapiju s 24 kade, bazenom s termalnom vodom, aparatima za termo i krio terapije (liječenje ledom za ublažavanje boli, ozljeda i upala), masažnim prostorom, kozmetičkim salonom, wellness zonom sa saunama, whirpoolom, laconiumom…

Kontakt obrazac

Ime i prezime
Ime i prezime
Klikom na gumb "Pošaljite upit" pristajete da strane navedene u Uvjetima korištenja obrađuju i koriste vaše osobne podatke u navedene svrhe i da vas smiju kontaktirati putem kanala koje ste sami naveli.
  Liječenje