724v0575

Dobrodošli u Naftalan

Dobrodošli u Naftalan, specijalnu bolnicu za medicinsku rehabilitaciju u Ivanić Gradu.

Želja nam je da vaš boravak u našoj bolnici bude blagotvoran za vaše zdravlje te ugodan za vaš duh i raspoloženje.

U Specijalnoj bolnici Naftalan od 1989. godine uspješno provodimo liječenja uz korištenje slane termalne vode i ljekovitog naftalanskog ulja - što bolnicu čini jedinstvenom u globalnim razmjerima. Naime, uz Hrvatsku, u svijetu jedino Azerbajdžan ima nalazište naftalana.

Ovo zemno mineralno ulje ubraja se u prirodne ljekovite činitelje na osnovi kojih su naši stručnjaci razvili sistem kupki u kadama, odnosno naftalanoterapiju. Poznato je da je naftalan u kombinaciji s drugim suvremenim terapijama djelotvoran u liječenju psorijaze i bolesti lokomotornog sustava. Zahvaljujući čemu se oboljelima značajno poboljšava kvaliteta života.

Naftalan je u primjeni naftalana otišao i korak dalje, osnovavši tvrtku kćer Ivalan Terme. Tvrtka se bavi razvojem, proizvodnjom i prodajom preparata proizvedenih od naftalana, s ciljem razvoja cjelovite kozmetičke linije za problematičnu kožu, kožu sklonu ljuskanju te vlasište.

SNAGA PRIRODE U RUKAMA STRUČNOG I PREDANOG OSOBLJA

U Naftalanu je zaposleno devet liječnika specijalista iz područja dermatologije i fizikalne medicine koji zajedno s medicinskim osobljem - fizioterapeutima, medicinskim sestrama, maserima, kozmetičarima, kineziolozima - predano brinuti o vašem zdravlju 24 sata na dan.

Redovito razmjenjujemo iskustva s kolegama iz cijelog svijeta te se usavršavamo kako bi bili bolji našim pacijentima i gostima.

Predani stručnjaci, ljekovitost naftalana te brojne terapije i medicinski programi razlog su zašto nam se s povjerenjem obraćaju sve brojniji posjetitelji iz Hrvatske i inozemstva.

Naša bolnica, naime, bilježi veliki broj pacijenata i gostiju iz cijelog svijeta koji nam se rado vraćaju – što je nesumnjiv dokaz zadovoljstva korisnika.

ZADOVOLJSTVO PACIJENATA I GOSTIJU NAM JE NA PRVOM MJESTU

Budući da smo zbog uspješne primjene prirodnog liječenja naftalanom jedinstveni u Europi i svijetu naš cilj je SB Naftalan preobraziti u vrhunsku destinaciju medicinskog turizma.

Zahtjevi pacijenata i gostiju naš su vodič u pronalaženju novih i modernijih rješenja.

U ime svih zaposlenih srdačno vas pozdravljamo i pozivamo da nam se obratite s povjerenjem. Tu smo za Vas i Vama na raspolaganju.

Goran Maričić, ravnatelj

Kontakt obrazac

Ime i prezime
Ime i prezime
Klikom na gumb "Pošaljite upit" pristajete da strane navedene u Uvjetima korištenja obrađuju i koriste vaše osobne podatke u navedene svrhe i da vas smiju kontaktirati putem kanala koje ste sami naveli.
  O nama